Reviews

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

3 stuks gebouwd voor een verzorgingstehuis

Rated 5 out of 5
26 december 2020

Geweldig project! Als je ziet wat het met ouderen doet, dan weet je waar je het voor doet. Als ze dementie hebben en luisteren naar de muziek, dan zie je het gelijk; binnen een minuut gaan er een aantal ledematen ritmisch meebewegen! Het Een vierde toestel was van mijn ouders, en die blijft van mijn vrouw die daar op de dagbesteding werkt. Ik moet er wel bij aanmerken dat ik er een Powerbank (Action) bij heb ingebouwd en wat electronica, zodat het toesel draadloos werkt, en niet iedere keer dat de hoorn weer word opgenomen alle instellingen gaat opnoemen. (schakelt pas na een aantal minuten echt uit)

Erik

2x leuk 🙂 een Wonderfoon. 1x om te bouwen is heel goed te doen en de 2e keer om bewoners blij mee te maken.

Rated 5 out of 5
22 oktober 2020

De wonderfoon is heel leuk, de doelgroep geeft geweldige reacties. ik heb er inmiddels 40 gebouwd voor onze zorg instelling en collega zorginstellingen.

Het bouwen is leuk en goed te doen. Moeilijker is om aan toestellen et komen.

hopelijk mag ik er nog veel bouwen.

Marco Wemmers

Zelfs Contactclown Mien heeft hem kunnen ombouwen.

Rated 5 out of 5
5 oktober 2020

Super makkelijk om zelf een wonderfoon te maken . Zeer duidelijke omschrijving , moet wel een soldeerbout hebben maar voor de rest top.

Gaan hem veel gebruiken waardoor niet alleen de bewoners van de diverse verzorgingshuizen er van zullen genieten maar ik ook.

Contactclown Mien

Tien sterren waard, wat een geweldige ‘uitvinding’

Rated 5 out of 5
24 oktober 2019

Wat een fantastisch project is dit…. Direct een telefoon omgebouwd voor mijn vrouw, die in een verzorgingshuis voor demente mensen werkt. De ombouw was simpel dank zij de geweldig duidelijke instructies. Aan elk detail is gedacht, zelfs als mensen ‘112’ bellen krijg je te horen dat dit geen telefoon is waarmee je kunt bellen… geniaal 😉 Morgen het debuut in het verzorgingstehuis, hopelijk volgen er meer op de andere afdelingen. Dank en complimenten voor de makers!!!

Erik de Ruiter

Gelukt!

Rated 5 out of 5
23 oktober 2019

Gisteren is het gelukt de eerste Wonderfoon zelf in elkaar te knutselen. Had even wat voeten in aarde vanwege het schema dat niet helemaal klopte, maar jullie antwoord was helder dus snel omsolderen en ja, hij doet het!!! Er staan nog twee in de kamer om omgebouwd te worden, dan kunnen ze naar het verzorgingshuis waar mijn dochter werkt. Geweldig dat jullie alle informatie om zo’n telefoon zelf te bouwen delen!!

Jenneke