Muziek op de wonderfoon

Op de Wonderfoon kunnen 30 nummers. Hieronder staat een playlist met 10 voorbeelden.

Onze Wonderfoon wordt geleverd met 10 test muziekbestanden van 1 minuut met er doorheen de melding van het nummer wat u gekozen heeft. Wij doen dit omdat het niet toegestaan is om volloedige mp3 bestanden te delen waar auteursrechten op rusten.

Het is redelijk eenvoudig om mp3 bestanden te maken van muziek die u op CD heeft. Deze reserve copy mag u dan gebruiken en kan dus op de SD-kaart worden gezet.

U kunt de SD-kaart van de wonderfoon zien door de USB-kabel in de USB-poort van een computer of laptop te steken. na een aantal seconden opent een verkenner scherm met de inhoud van de SD-kaart.

Op de SD-kaart staan 4 folders, 01 t/m 04 In folder 4 is de systeemfolder deze mp3-bestanden worden gebruikt om terugkoppeling te geven bij het wijzigen van de instellingen van de instellingen, het is verstandig de bestanden in folder 4 niet te veranderen.

In folder 01 t/m 03 staan 10 mp3-bestanden 001_…….mp3 t/m 010_…….mp3.
Dit zijn de mp3 bestanden die afgespeeld worden wanneer iemand een getal draait op de Wonderfoon. Standaard staat de Wonderfoon op folder 1 ingesteld. De naam van de verschillende muziekbestanden moet beginnen met de corresponderende nummers 001 – 010.

Mocht er tijdens het aanpassen van de bestanden op de SD-kaart iets fout gaan dan kunt u via de downloadknop hieronder de testbestanden voor folder 1 t/m 3 en de systeembestanden voor folder 4 downloaden.

For the international version you can also download folder 4 with the English spoken system files. Just replace folder 4 with folder 4 from the dowload below.