Over deze website.

Deze site geeft informatie over de Wonderfoon.

We lezen en zien vaak artikelen waarin wordt vermeld dat deze website is gebouwd omdat we de aanvragen niet meer aan zouden kunnen vanwege het succes van de Wonderfoon.

De website hebben we gemaakt om iedereen in de gelegenheid te stellen zelf een Wonderfoon te maken en ook omdat de originele wonderfoon door Leo Willems ook om die reden gepubliceerd is. Al voordat het filmpje van de Wonderfoon door de NOS gepubliceerd werd en het Wonderfoon succes begon bestond deze website.

Ook zijn we nog steeds met,een inmiddels grotere groep vrijwilligers, Wonderfoons aan het bouwen voor iedereen die dat niet zelf kan. Deze telefoons verkopen we via onze nieuw opgerichte ‘Stichting tot Bevordering van Welzijn door Techniek’ ( www.sbwt.nl ).

De SBWT is een non-profit stichting met als doel welzijn bevorderende technische oplossingen bedenken en produceren voor hulpbehoevenden.

Heeft u vragen over de Wonderfoon of onze stichting dan kunt u mailen naar bestuur@sbwt.nl

1 OPMERKING
  • Klaas Geugjes
    Beantwoorden

    Wat een prachtig initiatief. Heb meteen nadat ik over jullie gehoord heb 2 telefoons op de kop getikt. En zonet 2 printjes besteld. Ben benieuwd wanneer ik kan beginnen met bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *